ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні АТО минула без жертв серед військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

ато

Як зазначив речник  адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Андрій Лисенко, на Світлодарській дузі і біля Горлівки вчора було тихо.

«Поблизу селища Кам’янка, що північніше Авдіївки, відбулося півгодинне бойове зіткнення з противником. 6 бойовиків висунулися з сусіднього села Василівка і відкрили вогонь по силах АТО з близької відстані. Після перестрілки ворог відступив», – повідомив Лисенко.

За його словами, традиційно найбільш неспокійно в зоні АТО – поблизу Донецька.

«Тактика противника залишається незмінною: провокативні обстріли з близької відстані. Важке озброєння ворог застосовує епізодично. Зокрема, вчора НЗФ поблизу Красногорівки випустили 6 мін з 82-мм міномета», – каже він.

Водночас Лисенко додав, що в цілому фронт поблизу Донецька залишається стабільним вже багато місяців. Сили АТО надійно укріпили свої позиції.

«Одну короткотривалу провокацію вчора було зафіксовано поблизу села Чермалик. Противник здійснив кілька пострілів з протилежного боку Кальміуса», – зазначив Лисенко.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *