ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському аеропорту впіймали чоловіка з підробленим паспортом

|

Учора, 25 листопада, в аеропорту Львова прикордонники затримали громадянина України з підробленим паспортом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського прикордонного загону.

52685

 

Під час перевірки документів у пасажирів, які прилетіли рейсом «Варшава – Львів», прикордонники Львівського загону виявили громадяна України з фальшивими документами. Чоловік намагався потрапити в Україну за підробленим паспортом громадянина Румунії.

«Українця, який помітно нервував, прикордонники помітили під час паспортного контролю. А коли громадянин України неточно відповів на запитання про його паспортні дані, інспектор прикордонної служби направив його на поглиблене дослідження документа. Під час вивчення паспорта виявилося, що він містить ознаки часткової підробки, а саме: змінена інформаційна сторінки з особистими даними особи», – йдеться у повідомленні прес-служби Львівського прикордонного загону.

Під час співбесіди з чоловіком прикордонникам стало відомо, що українець купив паспорт громадянина Румунії в Англії за тисячу доларів США.

Про ситуацію повідомлено працівників МВС. Наразі порушника  притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Фото: dt.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *