ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують подивитись «100 фільмів за 100 хвилин»

|

У Львові продовжили кінофестиваль “100 фільмів за 100 хвилин 2015” Додаткові кіносеанси відбудуться із 25-го листопада до 3-го грудня у Кінопалаці «Копернік». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Львов

«100 фільмів за 100 хвилин» — це фестиваль однохвилинного кіно (не плутати з роликами, кліпами чи рекламою). Це повноцінні фільми, які апелюють до глядачів та розповідають абсолютно різнопланові історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину, підтверджуючи тим самим вислів «стислість – сестра таланту!». Ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно лише з одним обмеженням – однохвилинний хронометраж.

Цього року на глядачів чекає цілий ешелон кіномитців, які присвятили себе однохвилинному жанру. Це, наприклад, Дон Херцвальт, живий класик американської анімації, людина, чиє ім’я The New York Times внесла до переліку кращих аніматорів усіх часів, а також численні номінанти на премію «Оскар» серед короткометкого метру, як от британський аніматор Еіон Даффі, та ще низка постійних резидентів важливих світових кінофорумів. Ми не оминаємо й українських митців, роботи яких становлять близько 10% від загальної програми. А глядачі традиційно обиратимуть найкращі серед українських та іноземних фільмів.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *