ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція радить уболівальникам не напиватися перед грою «Реал» – «Шахтар»

|

Громадський порядок під час матчу «Реал» (Мадрид) – «Шахтар» (Донецьк) у Львові забезпечуватимуть близько тисячі правоохоронців. Уболівальникам рекомендують не зловживати спиртним та не брати заборонені предмети до чаші стадіону. Про це Львівському порталу повідомили у ГУ Національної поліції у Львівській області.

4

Команда «Реалу» вже прибула у Львів. Очікується, що на стадіоні матч переглядатимуть більше 34 тисяч вболівальників. До Львова приїде кілька тисяч футбольних фанів з інших міст України та близько п’ятисот іноземців.

За словами заступника начальника Національної поліції у Львівській області Сергія Маруняка, поліцейські приділятимуть особливу увагу охороні громадського порядку в центральній частині міста, на вокзалах та безпосередньо поблизу стадіону «Арена Львів», де проходитиме матч.

«Спочатку вболівальники приїжджають на вокзали, потім вони йдуть у центр міста, обідають, купують сувеніри, а ввечері їдуть на стадіон. Це і є місця найбільшої відповідальності для правоохоронців. Там ми концентруємо основні наші зусилля по охороні громадського порядку. Головне для нас – це безпека людей», – розповів він.

Перед матчем правоохоронці обстежуватимуть стадіон та прилеглу територію на предмет виявлення підозрілих та небезпечних предметів. Також перед матчем поліцейські допомагатимуть стюардам виявляти у вболівальників заборонені предмети.

«Просимо всіх, хто планує дивитись матч на стадіоні, ще раз ознайомитись з переліком заборонених предметів. Інакше вам доведеться залишати їх у камерах схову і витрачати на це додатковий час. Також не зловживайте спиртним. У випадку, якщо ви стали жертвою злочинців чи очевидцем злочину – звертайтесь за допомогою до поліцейських або телефонуйте на оперативну лінію 102», – зазначив Сергій Маруняк.

Поліція Львівщини бажає нашій команді перемоги, а усім вболівальникам приємного перегляду матчу.

Як відомо, сьогодні, 25 листопада, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч групового етапу Ліги чемпіонів між командами «Реал» (Мадрид) – «Шахтар» (Донецьк). Початок матчу о 21.45.

Як відомо, 3-го листопада футбольні фани «Шахтаря» та «Мальме» зчинили масову бійку у Львові.

Ілюстрація: unian.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *