ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийщині правоохоронці врятували життя бабусі

|

Правоохоронці, зранку 20 листопада, в одному з сіл Стрийського району, врятували пенсіонерку, котра потребувала медичної допомоги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Стрийського відділу поліції.

Як розповів старший інспектор відділу дільничних інспекторів Стрийського відділу поліції майор поліції Сергій Гайовський, того дня під час обходу дільниці правоохоронці помітили при відкриті двері до будинку в якому мешкала 76-річна бабуся.

«Ми постукали у вхідні двері, вони  були привідкриті. Нам ніхто не відповів, але з будинку доносився стогін. Коли відкрили двері, то побачили на підлозі літню жінку. Ми зрозуміли, що їй потрібна допомога», – розповів Сергій Гайовський.

Правоохоронці викликали швидку медичну допомогу. Один з них залишився біля бабусі, інший кинувся до сусідів, а потім у  фельдшерський медичний пункт за допомогою.

Каретою швидкої медичної допомоги жінку доставили у Стрийську центральну районну лікарню. Медики діагностували у пацієнтки«субарахноїдальний крововилив головного мозку».

Наразі жінка перебуває в лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *