ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'яни відправлять воїнам-захисникам гуманітарну допомогу

|

Завтра, 26 листопада, ГФ «Народна Самооборона» Львівщини відправлятиме черговий вантаж з допомогою на Схід. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

thumb

За рахунком це вже 18-та поїздка волонтерів у сектор А до львівських військових, які беруть участь в зоні бойових дій на Сході країни.

Відтак волонтери «Народної Самооборони» звертаються до усіх небайдужих аби люди долучалися до збору допомоги. Продукти харчування, засоби гігієни, амуніція, домашню випічку можна приносити  у Центри забезпечення військових, що на вулиці Шота Руставелі,2, вулиці Шевченка 350В або у Центр допомоги сім’ям учасників АТО на вулиці Виговського, 29.

Водночас ативісти також закликають усіх долучитися до вже традиційної акції «Операція ВАРЕНИК», яка проходитиме, завтра, 25 листопада, у ЗОШ №15. Готувати українську страву ґаздині розпочнуть з 16:00. (контактна особа Оксана Медвідь 096-520-52-87)

«Війна на Сході досі триває. Однак, на жаль, нам, волонтерам, зараз стало важче збирати допомогу військовим. Варто пам’ятати, там на Сході хлопцям, які нас з Вами захищають, неабияк потрібна наша підтримка. Тому я звертаюся до усіх небайдужих з проханням долучайтеся і давайте разом постараємося передати наших воякам все те, що їм так необхідне. Пам’ятайте, саме завдяки солдатам ми зараз з вами тут у безпеці», – каже керівник ГФ «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

Фото: focus.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *