ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція підозрює мати в удушенні 5-місячного малюка

|

Правоохоронці підозрюють мати 5-місячного немовляти в умисному вбивстві дитини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

немовял

Результати проведеної судовомедичної експертизи підтвердили, щоп’ятимісячний хлопчик помер від асфікції (задушення).

За фактом смерті дитини відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання –позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що до заподіяння смерті дитини може бути причетна її мати. Наразі жінка затримана в порядку ст.208 КК України, вирішується питання про обрання для неї міри за побіжного заходу. Також 21-річна матір малюка пройде психіатричну експертизу.

Нагадаємо, 23 листопада, близько 11.00, до Трускавецького відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги. Медик розповів, що під час виїзду на виклик у Трускавці, бригада швидкої допомоги констатувала смерть п’ятимісячного немовляти.

Виїздом на місце слідчо-оперативної групи встановлено, що за хлопчиком доглядала його 21-річна мати.  Призначено ряд експертиз, зокрема судово-медичну, під час якої експерти встановили причину смерті дитини.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *