ОСТАННІ НОВИНИ

Переселенок у Львові навчали правилам бізнесу

|

На Львівщині більше 65 внутрішньо переміщених жінок взяли участь у програмі “Новий Старт”, яка реалізовувалась в області у період із серпня до листопада цього року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

переселенки

“Учасниці мали змогу відвідати майстер-класи з саморозвитку та фінансової грамотності успішних бізнесменів України, зіграти фінансову гру “Cashflow”, а також зайнятися творчістю – виготовленням сувенірної продукції”, – розповіла організатор програми, директор ГО “Центр просвітництва та розвитку людини” Наталія Проць.

За її словами, спілкування з успішними підприємцями, фінансові ігри та бізнес-тренінги дають можливість не лише отримати цінні знання та досвід, а й зарядитися позитивом та повірити у власні сили.

“Такі заходи є потужним інструментом у напрямку розвитку фінансового мислення. Бізнес-гра допомагає визначитися із власною фінансовою стратегією, змоделювати конкретну життєву ситуацію і проаналізувати сильні та слабкі сторони фінансової поведінки у ній, при цьому нічим не ризикуючи”, – додала Наталія Проць.

Нагадаємо, освітня програма з посилення працеспроможності внутрішнього переміщення жінок “Новий Старт” у Львівській області здійснюється за сприяння Міністерства закордонних справ Литовської республіки в рамках Програми Співробітництва заради розвитку і підтримки демократії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *