Львів’ян запрошують стати помічниками Миколая

|

Сьогодні, 24 листопада, у Львові стартував набір волонтерів всеукраїнської благочинної акції «Миколай про Тебе не забуде». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

registerVolunteer

Мета акції – подарувати віру в диво для тих, котрі цього справді потребують. В рамках акції працює Фабрика Святого Миколая, організовуються святкові акції на вулицях міст.

18 та 19 грудня волонтери – помічники Миколая приходять з подарунками безпосередньо до домівок дітей сиріт, дітей з багатодітних та малозабезпечених родин, дітей з особливими потребами, а також організують святкові заходи для дітей в сиротинцях, інтернатах, лікарнях.

Учасником акції може стати кожен охочий у зручний для себе спосіб: волонтери – працюють на Фабриці святого Миколая, розносять подарунки дітям, спонсори – фірми та підприємства, які надають пожертви, партнерські організації та спільноти – організовують збір подарунків в навчальних закладах, релігійних громадах, перевізники – волонтери та партнерські організації, які можуть надати транспортні послуги для перевезення волонтерів та подарунків, засоби масової інформації – надають інформаційну підтримку та висвітлюють перебіг різних етапів заходу.

Завдяки підтримці спонсорів і партнерів та ініціативі молодих людей у минулому році благодійна акція «Миколай про тебе не забуде» була організована у 8 містах України. Кожне місто провело ряд своїх особливих заходів для акції. Минулого року вдалося рознести подарунки для 3000 потребуючих дітей Львова, до акції долучилося близько 500 волонтерів – студентів та старшокласників.

Відтак львів’ян запрошують стати волонтерами акції. Для цього потрібно заповнити анкету (https://docs.google.com/a/portal.lviv.ua/forms/d/1xAy-65NQB8VkuSGzP7PzSc9X4XPvYxWApPio21tC3jc/viewform) та пройти вишкіл волонтерів.

Акція відбувається вже 15 рік поспіль, організовується МГО „Академія Української Молоді” спільно з навчальними закладами, громадськими організаціями та спільнотами.

Фото: mykolaj.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *