ОСТАННІ НОВИНИ

Через кордон на Львівщині намагалися незаконно ввезти сучасні телевізори

|

У зоні митного контролю пункту пропуску «Шегині» (Львівська область) затримали мікроавтобус, яким намагалися незаконно ввезти одинадцять сучасних телевізорів на загальну суму 50 тисяч 334 гривні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

35971

Керував мікроавтобусом 28-річний мешканець Івано-Франківська.

«Для перетину кордону він обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявив про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню або належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлено заборони чи обмеження», – пояснили у прес-службі ДФС Львівщини.

Втім, під час проведення візуального огляду автомобіля у працівників митниці виникла підозра про можливе ввезення таких товарів. У зв’язку з цим автомобіль було виведено в спеціально відведене місце для митного огляду. Відтак у багажному відділенні автомобіля виявили 11 телевізорів та 8 настінних кріплень. Загальна вартість предметів правопорушення становить 50 334.29 грн.

За ознаками ст. 471 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил, товар вилучено. Справу скерували до суду,  який і визначить покарання.

Фото: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *