ОСТАННІ НОВИНИ

Суд виніс вирок вбивцям-азербайджанцям

|

У понеділок Сихівський районний суд міста Львова виніс вирок у справі вбивства працівника ДАІ, яке сталося минуло року на Сихові. Згідно з ним одному затриманому присудив дев’ять років позбавлення волі, другому – сім, а третього – виправдано, пише Zaxid.Net.

30

Найбільше – 9 років дісталось Саміру Бабаєву. Він за версією слідства перший наніс удар потерпілому Олегу Торбі, а коли той впав бив його далі. Сарраф Бабаєв, який також був на місці злочину і теж бив міліціонера та його товариша, отримав сім років за ґратами. Третього затриманого Ісмаіла Бабаєва суд виправдав повністю.

Також двоє засуджених мають сплатити родині загиблого мільйон п’ятдесят тисяч гривень (350 тис. грн – дружині загиблого Тетяні Торбі, 350 тис. грн їхньому неповнолітньому сину та ще 350 тис. грн матері загиблого – Лесі Торбі).

З вироком родина не погоджується – тож подаватиме апеляцію.

«Сьогодні можна в нашому суспільстві вбити людину і всього-на-всього відсидиш 9 чи 7 років при чому що це є тяжке, умисне групове вбивство, а одного так взагалі можна виправдати. Я не очікувала… Будемо звертатися у Вищий європейський суд», – сказала дружина загиблого правоохоронця Тетяна Торба.

До Європейського суду звертатиметься також захисник Саміра Бабаєва.

«Він визнавав свою вину у скоєному, вважаю вирок щодо нього дещо засуворий, будемо оскаржувати», – каже юрист Саміра Бабаєва Юрій Рудакевич.

Як раніше повідомляв Львівський порталу Львові вночі, 19 листопада 2014 року, до смерті забили хлопця, знімаючи це на камеру.

Менше доби знадобилося працівникам міліції, щоб затримати трьох чоловіків (братів із Азербайджану – ред.), які побили 26-річного хлопця.

Потерпілий виявився працівником міліції. Від отриманих травм молодий правоохоронець помер у кареті швидкої допомоги. У нього залишилась дружина та малесенький син.

Згодом з’явилася інформація, що у Львові зривають справу вбивць-азербайджанців.

Фото: ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *