ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські студенти годують нужденних в знак пам’яті Голодомору

|

Починаючи з 20 листопада студенти Львівського державного університету внутрішніх справ роздають харчі людям похилого віку та нужденним в знак пам’яті Голодомору. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛьвДУВС.

студенти

Так, четверта неділя листопада визнана в Україні Днем пам’яті жертв голодоморів. Напередодні цього дня, студенти Львівського державного університету внутрішніх справ організували благодійну акцію «Протягни руку допомоги». Акція розпочалася з 20 листопада і триватиме включно до 27 числа цього місяця.

««Протягни руку допомоги» – це новий соціальний проект, який проводиться напередодні Дня пам’яті жертв голодомору. Це своєрідна естафета, яка передається між факультетами ЛьвДУВС. Кожного дня почергово студенти окремого факультету збираються, закуповують продукти харчування і роздають їх людям похилого віку або нужденним. Першими естафету розпочали студенти факультету психології», – зазначає старший інспектор відділення соціально-гуманітарної роботи ВКЗ ЛьвДУВС Юлія Качанівська.

Ця акція – своєрідний заклик до того, що потрібно відкрити очі й побачити, що коїться навколо. Адже для більшості є звичним не помічати біди, поки вона не зачепить їх особисто.

«Ми, як молоде покоління маємо підтримувати старших людей, допомагати їм, бути опорою. Пам’ятаймо про це. Будьмо трішечки добрішими та уважнішими. Все в наших руках!», – переконані студенти Львівського державного університету внутрішніх справ.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *