ОСТАННІ НОВИНИ

Програма відзначення у Львові Дня Гідності та Свободи України

|

Цими вихідними на Львівщині відзначать День Гідності та Свободи України. Програму заходів Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

День Гідності та Свободи України

Упродовж 21 листопада на площі перед пам’ятником Т. Шевченку відбудеться  акція «Спогад та поступ».

Також у цей день запланований автопробіг вулицями Львова з нагоди другої річниці початку Революції Гідності та акція «Україна – це Європа».

У суботу, 21 листопада, о 10.30 відбудеться покладання квітів та запалення лампадок на могилах осіб, що загинули під час Революції Гідності, генерала С. Кульчицького та борців за волю України на полі почесних поховань № 67 Личаківського кладовища. Опісля буде проведено чин панахиди.

О 12.00 – 14.00 запланована Панельна дискусія «730 днів – від Євромайдану до реформ» у Музеї визвольної боротьби (вул. Лисенка , 23 а).

О 14.30 відбудеться  «Молитовний Майдан» – спільна екуменічна молитва перед пам’ятником Т. Шевченку (просп. Свободи) . Опісля  о 14.45  розпочнеться Віче з нагоди Дня Гідності та Свободи, другої річниці початку Революції Гідності, яке відбудеться за участі керівництва області, представників громадськості, учасників Революції Гідності. Заплановано також  висадження саджанця дуба на площі навпроти пам’ятника Т. Шевченкові.

У неділю, 22 листопада, о 14.00 на площі перед пам’ятником Т. Шевченку розпочнеться  Мистецька виставка «Художник на Майдані: минуле і сьогодення» .

О 18.00  у Музеї визвольної боротьби (Лисенка , 23 а ) відбудеться благодійна вистава-вербатім «Кордон».

Окрім цього, упродовж  21-22 листопада   на площі перед пам’ятником Т. Шевченку  працюватиме «Пошта Майдану».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *