ОСТАННІ НОВИНИ

На підтримку Львівської ОДА передбачили 5 мільйонів

|

Учора, 19 листопада, на сесії Львівської обласної ради депутати затвердили Програму підтримки органів виконавчої влади.На її реалізацію передбачили 4 млн 900 тис. грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

lviv

Окрім цього, рішенням сесії обласні обранці внесли зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2015 рік, а саме – збільшили фінансування на придбання житла інвалідів війни та воїнів інтернаціоналісті у сумі 487 274 грн та 474 734 грн відповідно.

Також депутати збільшили загальний обсяг видатків Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у Львівській області на 2013 – 2015 роки на суму 691 600 грн.

Внесені зміни стосувались і Програми сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, на 2015 рік, відповідно до яких обласні обранці виділили фінансовий ресурс на поліпшення матеріально-технічного забезпечення військової частини 2418 ДПС України у загальній сумі 500 000 грн.

Як Львівський портал вже повідомляв, учора відбулося перше пленарне засідання сесії новообраної Львівської облради.

Фото: dailylviv.com

 

Коментарі

  1. Головне , не забули про свої корита вартісттю 5 мільйонів , лише не розписали куда і скільки .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *