ОСТАННІ НОВИНИ

Оголошено голів фракцій Львівської облради

|

Сьогодні, 19 листопада, під час першого засідання сесії новообраної Львівської облради депутати оголосили прізвища голів фракцій. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу із зали засідань.

16

Найбільшу фракцію від БПП «Солідарність», очолила Катерина Кеньо. Як відомо Кеньо – художній Керівник Народного дому у м. Комарно. Освіта професійно-технічна, безпартійна.

У ВО «Свобода» головою фракції став Руслан Кошулинський – екс-нардеп Верховної Ради Україні та колишній голова фракції «Свобода» у Львові. На цьогорічних виборах мера Львова «взув» усіх соціологів, оскільки, переплюнувши усі прогнози, зайняв друге місце у першому турі голосування. У другому турі за Кошулинського проголосувало близько 40% виборців і він поступився Андрію Садовому.

Фракцію «Батьківщини» очолив Юрій Гудима – у 2006-2010 рр. – депутат міської ради, в.о. голови Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Фракцію радикальної партії Олега Ляшка очолив Юрій Візняк – викладач, керівник штабу Ляшка; на минулих виборах пройшов до ЛОР від Української народної партії.

Фракцію «Народний контроль» очолив Андрій Білоус – помічник Дмитра Добродомова, голова Львівського соередку «Народного контролю». Працював головним редактором газети «Поступ» та генеральним директором «Львівської газети».

Фракцію «Народний рух України» очолив Богдан Гагалюк, – заступник директора ТзОВ «Інкомтранс», на минулих виборах пройшо до ЛОР також від НРУ.

Фракцію «Громадянська позиція» очолив Володимир Гірняк – депутат Львівської міської ради з 1988 року. На цьогорічних виборах мера зайняв третє місце.

«УКРОП» очолив Юрій Сидорович.

Фракція «Самопомочі» наразі не визначилася.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Львівській обласній раді аншлаг: прийшли всі новообрані депутати.

Голова Львівської обласної виборчої комісії Микола Щур повідомив, що на голову Львівської облради є два кандидати.

Також, було оголошено голів фракцій Львівської облради.

Після цього на сесії ЛОР оголосили перерву та розпочали підготовку до таємного голосування за кандидата від БПП «Солідарність», а саме Олександра Ганущина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *