ОСТАННІ НОВИНИ

«Посли реформ» говоритимуть у Львові про децентралізацію

|

У четвер, 19 листопада, у Львові відбудуться заходи в рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії з просування реформи децентралізації “Посли Реформ”. До міста завітає команда, яка складається з народних депутатів України, експертів з питань конституційної реформи і децентралізації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

dez_1447855411_613x408

Інформаційна кампанія організовується задля привернення уваги громадськості до процесу децентралізації влади та пов’язаного із цим внесенням змін до Конституції України, реформування місцевого самоврядування, адміністративно ‐ територіальної реформи.

У рамках кампанії відбудуться зустрічі з представниками влади в регіоні, місцевого самоврядування, громадськими активістами, студентами.Зокрема, запланована зустріч зі студентами  та науковцями у Львівському Національному університеті ім. І. Франка.

Окрім цього, о 15:00 розпочнеться Регіональна конференція з децентралізації у Будинку вчених. На конференцію запрошені голови та заступники голів районних державних адміністрацій, міські та селищні голови районних центрів, голови районних рад та голови новоутворених об’єднаних громад. На зустрічі будуть розглянуті основні аспекти з реалізації реформи, спростовані міфи щодо проведення децентралізації, наголошено на необхідності проведення відповідних конституційних змін.

Також конференцію відвідає Єврокомісар з питань європейської політики сусідства та переговорів щодо розширення Йоханнес Хан, який перебуватиме на Львівщині з робочим візитом.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *