ОСТАННІ НОВИНИ

Нетверезі пасажири спалили вагон

|

На Івано-Франківщині нетверезі пасажири влаштували пожежу в пасажирському дизель-поїзді. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

10

За попередніми даними розслідування та свідченнь пасажирів, причиною загоряння у дизель-поїзді № 6405 Івано-Франківськ – Яремче 17 листопада 2015 року стало неприпустиме поводження деяких пасажирів.

За показами помічника машиніста, у першому вагоні поїзда подорожувала компанія молодих людей, які палили у вагоні та розпивали алкогольні напої. Під час рейсу помічник машиніста робив зауваження порушникам, але молоді люди проігнорували залізничника.

Об 11:30 на станції Делятин було виявлено задимлення в салоні першого вагону. Інформація про задимлення була терміново передана на станцію та почалася термінова евакуація пасажирів. Локомотивна бригада почала гасити займання наявними засобами, через 6 хвилин після виклику прибули пожежники, які долучилися ліквідації задимлення.

Серед пасажирів та працівників залізниці постраждалих немає. Нині на місці інциденту працює комісія зі з’ясування усіх обставин випадку. На відновлення вагону дизель-поїзда Львівській залізниці необхідно не менше 15 діб. За цей час в умовах депо буде відремонтована салонна частина вагону.

Ілюстрація: blogr.dp.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *