ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобицькому районі побільшало онлайн-шахраїв

|

Працівники Дрогобицького відділу поліції закликають мешканців району бути обачними, купуючи товари у мережі Інтернет, розраховуючись з незнайомцями за допомогою пластикових карток та проводячи операції з банківськими рахунками. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Львівській області.

ынтернет шахраъ

Від початку року до Дрогобицьких правоохоронців звернулись більше двохсот мешканців з повідомленнями про шахрайства. Переважна більшість ошуканих громадян купували речі у мережі Інтернет або стали жертвами зловмисників, котрі обманом знімали гроші з їх банківських рахунків. Матеріали досудових розслідувань у дванадцяти кримінальних провадженнях, які дрогобицькі правоохоронці відкрили за фактами шахрайства, передані на розгляд суду.

Так у червні цього року, купуючи у мережі Інтернет запчастини до автомобіля, мешканець Дрогобича позбувся трьох тисяч гривень. Чоловік перерахував гроші на вказаний шахраєм рахунок, проте запчастин так і не отримав. Продавець після отримання грошей перестав виходити на зв’язок.

У випадку якщо ви стали жертвою шахрая, звертайтесь до правоохоронців, щоб документально оформити правопорушення та притягнути винних до відповідальності.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *