ОСТАННІ НОВИНИ

Нових людей до юстиції Львівщини набирали по скайпу

|

В управління юстиції Львівської області на вакантні посади співбесіди проходили у режимі онлайн. Такий спосіб добору кандидатів на посаду мав на меті зробити цю процедуру більш прозорою. Про це сьогодні, 17 листопада, заявив заступни міністра юстицій України Гіа Гецадзе, передає кореспондент Львівського порталу.

image
За словами Гецадзе, онлайн-співбесіди мали чимало переглядів, а отже громадяни користались можливістю дізнатись про призначення кандидатів.
“Перші онлайн-співбесіди в Україні ми провели саме у Львівській області. Загалом ці співбесіди мали близько 10 000 переглядів”, – заявив він.
Водночас в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослава Жукровського, у режимі онлайн проводились також усі тестування кандидатів.
“Усі конкурсні роботи ми сканували і вони доступні у мережі. Якщо хтось захоче ознайомитись з результатами, зі знаннями того чи іншого кандидата- це доступно”, – заявив посадовець.
Також серед населення проводились онлайн-опитування.
“Ми проводили опитування щодо ставлення людей до певного кандидата, результат- більше 3 тисяч голосувань”, – додав Я. Жукровський.
До слова, вакантними у Львівський області було 57 посад, у 14 з них проведуть повторні конкурси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *