ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО поранили трьох воїнів

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 3 – отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

6fe1138a4cfdc01b03796b150627f19c

За словами речника адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександра Мотузяника, вчора на Луганському напрямку було абсолютно тихо: бойовики перемир’я не порушували. Також було спокійно на Світлодарській дузі.

«Водночас в околицях Горлівки – Зайцевому, Майорську та Новгородськомупротягом минулої доби противник неодноразово відкривав вогонь у бік наших позицій – як в світлу, так в темну пори доби. Окрім стрілецької зброї та гранатометів, зафіксовано 1 епізод використання 82-мм мінометів з боку НЗФ (обстріл у Зайцевому з близької відстані тривав 2,5 години)», – зазначив він.

Що стосується ділянки фронту між Горлівкою та Ясинуватою, то тут противник відкривав вогонь по наших позиціях у Верхньоторецькому та Троїцькому. «Вогонь вівся з сусіднього села Красний Партизан, яке є опорним пунктом бойовиків, що діють у цьому районі», –пояснив Мотузяник.

Він наголосив на тому, що найскладнішою є ситуація на західних околицях Донецька: «Вчора ввечері знову було зафіксовано роботу ворожих «Градів», які розташовані в сел. Старомихайлівка, яке прилягає до Петровського району Донецька і знаходиться на лінії розмежування. 3 реактивних снаряди було випущено по Красногорівці та 9 – по Гірнику Селидівської міськради, що розташоване на відстані 14 км від фронту».

Також Мотузяник розповів про бойові  дії в Широкиному: «Зафіксовано 3 мінометних обстріли наших позицій, а також кілька провокацій НЗФ із застосуванням стрілецької зброї. Вогонь вівся з околиць цього населеного пункту, які знаходяться неподалік узбережжя Азовського моря».

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *