ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці впіймали фанів, які в суботу палили фаєри на «Арені Львів»

|

Правоохоронці ідентифікували вболівальників, котрі під час матчу національних збірних команд з футболу України та Словенії, на трибуні стадіону “Арена Львів” всупереч заборони запалили фаєри. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

4012

За словами начальника ГУ МВС України у Львівській області Дмитра Загарії, правопорушення вчинили вболівальники футбольного клубу “Арсенал” з Києва. На даний момент проводяться дії по їх затриманню та притягненню до відповідальності.

“Ми розглядаємо даний вчинок вболівальників як провокацію, вчинену задля того, щоб зі стадіону не зняли обмежень щодо проведення міжнародних матчів. Ми наполегливо працюватимемо задля того, щоб виявити і покарати кожного провокатора”, – зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Крім того, сьогодні прокуратура Львівської області розпочала розслідування за фактом хуліганства під час проведення футбольного матчу на “Арені Львів”.

Нагадаємо,   що у суботу, 14 листопада, під час футбольного матчу національних збірних команд України та Словенії на трибуні стадіону зловмисники запалили фаєри. Цей факт викликав неабияке обурення серед вболівальників.

Фото: salut-ural.ru

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *