ОСТАННІ НОВИНИ

П’яна голова виборчої комісії перешкоджала роботі на дільниці

|

На одній з київських виборчих дільниць сталася конфліктна ситуація між членами комісії та головою ДВК, яка перешкоджала роботі комісії. Як виявилося, жінка прийшла на дільницю у стані алкогольного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Києві.

1510271240

Так, у Дніпровське РУ Головного управління Національної поліції України у місті Києві надійшов дзвінок про конфлікт. На місце події негайно вирушила слідчо-оперативна група райуправління поліції.

При прибуттю за вказаною адресою правоохоронці встановили: інцидент трапився між членами комісії та головою ДВК. Жінка прийшла на дільницю у стані сп’яніння (при перевірці наявності алкоголю в крові встановлено 1,7 проміле) та всіляко перешкоджала роботі комісії. У результаті члени ДВК проголосували про відсторонення її від виконання обов’язків та переобрали голову. О 9:10 дільниця розпочала роботу.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 157 (Перешкоджання здійснення виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) ККУ. Правопорушниці загрожує від трьох до семи років ув’язнення.

Фото: pravdatime.uz.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *