ОСТАННІ НОВИНИ

Через французькі теракти на кордоні посилили заходи безпеки

|

Через терористичні акти в Парижі, аби унеможливити подібні атаки на території України, у тому числі під час проведення другого туру місцевих виборів, Держприкордонслужба України посилила заходи безпеки на державному кордоні України.

кордон

Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Зокрема, забезпечено посилений контроль в пунктах пропуску вздовж усього кордону. Під час заходів контролю особлива увага приділяється громадянам, які є вихідцями з країн зони ризику. Здійснюється поглиблена перевірка паспортних документів та протидія спробам переміщення через державний кордон зброї, вибухових і радіоактивних речовин та засобів терору.

Роботу прикордонних підрозділів посилено по всій країні. Збільшено кількість прикордонних нарядів, що здійснюють охорону ділянок поза пунктами пропуску. Прикриття морської ділянки забезпечено силами корабельно-катерного складу та активним використанням технічних засобів охорони. Активізовано повітряний моніторинг наявними літальними апаратами.

Скоординовано взаємодію Держприкордонслужби з іншими правоохоронними органами України для посилення контролю в прикордонних районах. В готовності перебувають резерви, які будуть використані за призначенням у разі необхідності.

Фото: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *