ОСТАННІ НОВИНИ

Збірна України з футболу уже у Львові

|

Футболісти і тренери збірної України прибули літаком до Львова на завтрашній матч плей-офф за вихід на чемпіонат Європи-2016 проти команди Словенії, передає кореспондент Львівського порталу.

25

Наразі гравці збірної селяться у готелі Дністер, що на вулиці Матейка у Львові. Футболісти прибули у супроводі правоохоронців.

За даними УНН, Михайло Фоменко взяв на поєдинок таких гравців:

Воротарі:

Андрій П’ятов (“Шахтар” Донецьк), Денис Бойко (“Дніпро” Дніпропетровськ), Микита Шевченко (“Зоря” Луганськ);

Захисники:

Артем Федецький (“Дніпро”), В’ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі — “Шахтар”), Євген Хачеріді (“Динамо” Київ), Андрій Пилявський (“Зоря”);

Півзахисники:

 Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Сергій Рибалка (усі — “Динамо”), Тарас Степаненко (“Шахтар”), Руслан Малиновський, Олександр Караваєв, Микита Каменюка, Іван Петряк (усі — “Зоря”) , Анатолій Тимощук (“Кайрат” Алмати, Казахстан), Євген Коноплянка (“Севілья”, Іспанія);

Нападники:

Євген Селезньов (“Дніпро”), Пилип Будківський (“Зоря”), Артем Кравець (“Динамо”).

У складі збірної на львівський матч відсутній форвард “Шахтаря” Олександр Гладкий, у котрого досі дається взнаки травма гомілкостопа, отримана за клуб ще у матчі 3-го туру Ліги чемпіонів проти “Мальме”. Футболіст продовжить відновлення у Києві, щоб спробувати повернутися у загальну групу до матчу-відповіді.

Нагадаємо, що інші донецькі футболісти — Тарас Степаненко та Олександр Кучер — пропустять першу гру із Словенією через перебір жовтих карток.

Ілюстрація: ZIK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *