ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові відкриють двері дітям за допомогою мистецтва

|

Сьогодні, 13 листопада, у Львові відбудеться відкриття мистецької виставки в рамках соціально-культурного проекту «Відкриваємо двері дітям», який присвячений проблематиці виховання дітей в інтернатних закладах. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

виставка

У той час, як суспільство подарувало собі відчуття свободи, 80 тисяч дітей досі замкнені в інтернатах без можливостей для реалізації своїх прав і потенціалу. Громадянська кампанія

«Відкриваємо двері дітям», що стартувала в Україні 2013 року, покликана змінити цю ситуацію – консолідувати зусилля громадянського суспільства заради впровадження системних змін в соціальній політиці, що призведуть до відмови від інтернатного догляду дітей.

Соціально-культурний проект «Відкриваємо двері дітям» – це спроба мистецькими засобами привернути увагу суспільства до проблеми виховання дітей в інтернатах. У проекті взяли участь фотограф-документаліст Олександр Глядєлов, художники Юрій Кручак, Олександр Курмаз, Аліна Півненко, Група GAZ, Антон Логов, Олександра Жумайлова, Анастасія Тиха, Соломія Блага, Наталія Раїник та Канащук Вадим.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *