ОСТАННІ НОВИНИ

На львівських вулицях з'являться мото- та велопатрулі

|

Львівські поліцейські таки пересядуть на мотоцикли та велосипеди. Щоправда львівську поліцію в новому амплуа львів’яни зможуть побачити аж навесні, адже зараз не зовсім сезон. Про це під час сьогоднішнього брифінгу розповів начальник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля, інформує кореспондент Львівського порталу.

велопатруль

За словами Ю.Зозулі, проект з мото- та велопартрулями у Львові буде дуже доречним, адже у місті для цього створені всі умови.

«У Львові є багато велодоріжок, тому проблем з курсуванням таких патрулів виникати не повинно. Велопатрулі працюватимуть в парках і на дорогах», – розповів Ю.Зозуля.

Також за словами начальника львівської поліції, такі патрулі активно допомагатимуть в оформленні ДТП.

«Якщо у Львові стається ДТП, то відразу утворюється корок, і нашим службовим авто зазвичай важко дістатися до місця пригоди, а маючи в наявності мото- та велопатрулі буде легше виконувати нашу роботу», – зазначив Ю. Зозуля.

Мотоцикли та велосипеди для нової поліції закуповуватиме місто. Але скільки патрулів навесні виїде на львівські вулиці Ю. Зозуля сказати не готовий, адже цей проект поки що лише розробляється.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *