ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік порізав односельчанина на ґрунті ревнощів

|

Чоловіку, котрий через ревнощі поранив свого односельчанина ножем у живіт, загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Львівській області.

ніж

У Сокальське відділення поліції, в ніч на 11 листопада, надійшло повідомлення від лікаря Великомостівської міської лікарні про 27-річного пацієнта, котрий був доставлений у медичний заклад з ножовим пораненням черевної порожнини. Доставленого госпіталізували та провели хірургічну операцію у Червоноградській центральній міській лікарні.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що чоловіка поранив його 27-річний односельчанин. Як з’ясували поліцейські, вночі, близько 2.20, потерпілий разом з двома своїми знайомими – жінками поверталися з дискотеки. Несподівано до них підійшов чоловік однієї з жінок, наніс потерпілому удар ножем у живіт та втік. Злочин був вчинений на ґрунті ревнощів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує покарання – від п’яти до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Фото: portal.lviv.ua

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *