ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова з війни повернувся «залізний» батальйон

|

Сьогодні, 12 листопада, на Львівщину із зони антитерористичної операції у повному складі повернувся перший механізований батальйон 24-ї окремої механізованої бригади імені Данила Галицького. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі МОУ.

повернення1

Мужні воїни “Залізної” бригади виконували бойові завдання на Луганщині упродовж майже цілого року. На смузі розмежування вони героїчно протистояли проти підтримуваних Росією сепаратистів та російських найманців, відстоюючи незалежність нашої Вітчизни.

повернулись

Ешелон з особовим складом та штатною технікою прибув сьогодні вранці на станцію розвантаження у Жовківському районі Львівської області. Героїв зустрічала місцева громада на чолі з представниками місцевої влади двох районів – Яворівського та Жовківського. Школярі різного віку для зустрічі воїнів приготували квіти і постійно вигукували: “Героям – Слава!”.

повернулись

«Хочу подякувати всім за мужність, розуміння і любов до України. На серці одночасно і радісно, що військовослужбовці повернулися додому, і сумно, через те, що не обійшлося без втрат», – наголосив у вітальному слові тимчасово виконуючий обов’язки командира окремої механізованої бригади підполковник Олександр Ковтун.

У 2014 році вони першими вирушили на захист кордонів України. Спочатку прикривали північний напрямок на Сумщині. Далі рушили на Донбас. Звільняли від російських найманців Миколаївку, Лисичанськ, Красний Лиман, Сіверськ, і практично дійшли до Ровеньків, який розташований на Українсько-Російському кордоні. Майже рік стримували посягання російсько-терористичних угруповань уздовж Бахмутського шляху.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *