ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІшник легалізовував «віджаті» на окупованому Донбасі автомобілі

|

СБУ заблокувала механізм легалізації викрадених терористами автомобілів на Донбасі. Схему організували члени терористичного угруповання «Рима» з Свердловська. Ватажком якого є колишній депутат Свердловської міськради від Компартії. А легалізовували викрадене двоє киян, один із яких співробітник ДАІ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБ України.

21

За даними відомства, спецслужби вже встановили десять фактів спроб легалізації авто, «віджатих» терористами в автосалонах Луганська.

«За посередництва двох киян, один з яких співробітник столичного управління ДАІ, були виготовлені фальшиві свідоцтва про реєстрацію автомобілів та державні номерні знаки на підставних осіб. Для підробки зловмисники отримували конфіденційну інформацію з баз даних ДАІ України та вносили до неї недостовірні дані для маскування походження автомобілів», – йдеться у повідомленні.

Потім легалізовані авто через територію Росії планувалося ввезти в Україну для продажу, а отримані кошти спрямувати на фінансування терористичного угруповання.

Співробітники спецслужби також вилучили фальшиві документи та номерні знаки.

Відкрито кримінальне провадження, тривають невідкладні оперативно-слідчі дії та обшуки для встановлення інших можливих фактів легалізації викрадених терористами автомобілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *