ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі під Львовом сталася трагічна аварія

|

На трасі «Київ-Чоп» під колесами вантажного автомобіля загинув пішохід. Правоохоронці встановлюють особу загиблого та обставини аварії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі стрийського відділу поліції.

знак ДТП

Вчора, 10 листопада, близько 23 години до Стрийського відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що на автодорозі «Київ-Чоп» між селами Любинці та Нижня Стинава сталася дорожньо-транспортна пригода.

Працівники слідчо-оперативної групи, котрі виїжджали на місце події, встановили, що 52-річний мешканець Жидачівського району, котрий керував вантажним автомобілем «VOLVO»,  здійснив наїзд на пішохода. У результаті наїзду чоловік загинув на місці. Правоохоронці встановлюють особу загиблого.

Також правоохоронці встановили, що внаслідок екстреного гальмування, до якого вдався водій вантажівки, з «VOLVO» зіткнувся автомобіль «Renault Premium», який рухався позаду.

За фактом ДТП розпочато  досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)  КК України.

Вчинене карається  позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху  бути надзвичайно уважними й обережними на дорозі та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *