ОСТАННІ НОВИНИ

Музеї та замки Львівщини можна оглянути онлайн

|

Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації ініціював та розпочав реалізацію культурного проекту “Віртуальні тури музеями області. Відвідай. Це цікаво”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

__1447248930_613x435

 

“У рамках проекту створено інтерактивну карту, на якій можна переглянути цікаві місця Львівщини, вирушити у віртуальну подорож чи спланувати цікавий, пізнавальний культурно-туристичний маршрут”, – розповіла заступник директора департаменту Мирослава Туркало.

До зазначеного проекту уже включено Олеський і Золочівський замки, Музей визвольної боротьби України, Історико-краєзнавчий музей м.Винники, Палац Потоцьких у Червонограді, Палац Бандінелі у Львові, музей-садибу Маркіяна Шашкевича у с.Підлисся Золочівського району та музей Івана Виговського у с.Руда Жидачівського району, церкву Св.Параскеви у Буську (18 ст) та церкву Юри у Дрогобичі (15 ст).

Віртуальний тур має унікальний дизайн і включає в себе ряд сферичних панорам з можливістю переходів з одного виставкового залу в інший, з поверху на поверх, входу та виходу з об’єкта, огляду загальної панорами місця.

“Завдяки цьому продукту глядач буквально переміщається в задане панорамою місце. Віртуальні тури – ідеальне рішення для візуалізації”, – додала Мирослава Туркало.

Важливо, що  зазначену карту постійно наповнюватимуть новими об’єктами культури, історії, архітектури Львівщини.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *