ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські школярі написали зворушливі листи водіям

|

На Львівщині школярі написали листи до водіїв. У своїх зверненнях діти просили їх бути більш уважними й обережними, зважати на пішоходів та не потрапляти у ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

PM945image003

У рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху до львівської школи №3 завітали працівники поліції та представники міського координаційно-методичного центру «Галицьке юнацтво».

PM771image001

Правоохоронці розповіли учням про правила безпеки на дорозі та звернули увагу на основні причини автопригод, у які потрапляють діти.

Правоохоронці наголосили: чимало ризиків очікує пішоходів у вечірній час, коли перехожі стаються майже невидимими на дорозі. Саме тому важливо подбати про власну безпеку та використовувати світлоповертальні елементи.

PM306image002

Аби привернути увагу дорослих до проблеми дитячого дорожньо-транспортного травматизму, школярі написали свої побажання до водіїв. У щирих та зворушливих листах діти закликали автомобілістів бути відповідальними, не їздити п’яними за кермом, не перевищувати швидкість та із повагою ставитися до пішоходів. А ще школярі зичили керманичам щасливої дороги та ніколи не потрапляти у ДТП.

Своєю чергою правоохоронці пообіцяли дітям передати їхні листи водіям.

Фото: міліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *