ОСТАННІ НОВИНИ

Через бойові дії загинув один український воїн, ще п’ятеро поранені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 5 – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

ce265ca0b8ebee08fc9c8a90fc871f12_1446802994_613x328

Як зазначив речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, вчора вранці противник провів обстріл наших позицій біля прикордонного с. Болотене у Станично-Луганському районі. Окрім стрілецької зброї, НЗФ застосували 82-мм міномети.

Водночас він додав, що у самій Станиці Луганській, Щасті, вздовж Бахмутської траси та Золотому вчора було спокійно.

«Між окупованим с. Калинове та Новозванівкою вчора ввечері відбувся бій між силами АТО і бойовиками. Ворожа ДРГ висунулася та атакувала наші позиції. Зазнавши невдачі, противник спробував обійти українські рубежі оборони – але у них нічого не вийшло. В підсумку, після півгодинного бою, ворог відступив назад у Первомайськ», – повідомив Лисенко.

За його словами, протягом дня противник неодноразово відкривав вогонь по наших позиціях під Горлівкою у Зайцевому та Майорську. При цьому тричі НЗФ застосували 82-мм міномети, які розташовані безпосередньо у житлових кварталах, що прилягають до лінії зіткнення.

Що стосується ділянки фронту від Горлівки до Ясинуватої, то там вчора не стріляли.

«Натомість в районі Донецького аеропорту і Мар’їнки ворожі провокації тривають. Здебільшого бойовики ведуть неприцільний вогонь у світлу пору доби, не застосовуючи важкого озброєння», – наголосив Лисенко.

Також, як він зауважив, ворожу провокацію зафіксовано біля с. Старогнатівка. Також перестрілка між силами АТО і ворогом відбулася в районі прифронтового с. Гранітне.

Південніше, до самого Азовського моря, режим тиші не порушувався.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *