ОСТАННІ НОВИНИ

За добу в зоні АТО поранено чотирьох українських військових

|

Інформаційно-аналітичний центр РНБО оприлюднив ключові події, що сталися на фронті за минулу добу, передає кореспондент Львівського порталу.

vfgf 10-11

Луганський напрямок

Противник застосував 120-мм міномети в районі Попасної. Кілька ворожих мін приземлилися безпосередньо у житлових кварталах. Вогонь вівся з боку селища Молодіжне, що прилягає до окупованого Первомайська.

Донецький напрямок

На північно-західних та західних околицях Горлівки (йдеться про Майорськ, Дзержинськ та Новгородське) противник також вів «турбуючий» вогонь у бік наших позицій. При цьому застосовувалася стрілецька зброя та гранатомети. Поблизу Новгородського кілька хвилин працював ворожий снайпер.

На ділянці фронту від Горлівки до Ясинуватої неспокійно було лише на наших передових позиціях біля Верхньоторецького. Близько години противник стріляв з БМП-2 та зенітної установки ЗУ-23-2.

Найбільш неспокійна обстановка – на західних околицях Донецька від Авдіївки до Мар’їнки.

Постріли зі стрілецької зброї та гранатометів противника там було чутно протягом цілого дня, проте після заходу сонця активність окупантів зросла. Важке озброєння противника – міномети, артилерія тощо на цих рубежах не застосувалося.

Маріупольський напрямок

Тут 2 ворожих провокації зафіксовано у с. Широкине. Ворог застосував стрілецьку зброю.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 4 – було поранено.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *