ОСТАННІ НОВИНИ

Флешмоб «Засвітись!»: пішоходів і велосипедистів закликали одягатися яскраво

|

Перед міською Ратушею учні шкіл та волонтери кампанії «Безпечне місто» нагадали львів’янам про безпеку на дорогах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

unnamed

Із 9 до 15 листопада в Україні триває Тиждень безпеки дорожнього руху. Не забарилися й львівські активісти – про безпеку на дорогах вони нагадали за допомогою флеш-мобу.

«Флешмоб «Засвітись!» пройшов у вигляді танцю – школярі, одягнуті  в одяг зі світловідбивачами, повторювали прості рухи під гучну музику. Світловідбивачі – це  важливий аксесуар для велосипедистів  та пішоходів  у темну пору доби, адже без них людина для водія є практично непомітною і наражає себе на ризик ДТП», – розповіла Олександра Паняк, керівник кампанії «Безпечне місто».

Такі акції з безпеки проходять у Львові вже не вперше. Відтак, навчання з безпеки дорожнього руху за останні 3 роки діяльності кампанії «Безпечне місто» пройшли вже близько 20-ти тисяч дітей.

«Діти є найбільш незахищеною верствою населення. Це наше майбутнє, тому,  в першу чергу, треба дбати про їхню безпеку. Ми ж повторюємо зі старшокласниками правила безпечної їзди на велосипедах і сподіваємося на те, що вони знатимуть ПДР  і не спричинятимуть аварійних ситуацій на дорогах міста», – розповів про один із напрямків навчань  в рамках «Безпечного міста» Орест Олеськів, учасник Львівської асоціації велосипедистів.

Фото: ЛМР

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *