ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській області помолилися за дітей-сиріт

|

У неділю, 8 листопада, до Дня молитви за сиріт близько 200 вихованців шкіл-інтернатів та дитячих будинків сімейного типу взяли участь у молитовній прощі до села Підгірці Бродівського району. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської  ОДА.

???????????????????

Протягом дня учасники прощі мали досить насичений день, який розпочався із спільної  молитви під час Божественної Літургії. Також дітям запропонували цікаві екскурсії та пізнавальну програму “Джерело любові Бог”, яка передбачала велику гру, пісні під гітару, банси.

Слід зазначити, що Центр Опіки Сиріт Львівської Архиєпархії Української греко-католицької церкви за підтримки Служби у справах дітей облдержадміністрації уже четвертий рік поспіль організовує молитовні прощі до Дня молитви за сиріт. Діти вже мали можливість відвідати Глиняни, де є Чудотворний образ, Крехів та  Кохавино.

«Такі молитовні прощі дають можливість дітям побачити нову місцевість, відвідати чудотворні місця та побачити красу та багатство нашого краю. Всеукраїнський «День молитви за сиріт» – це день, коли християнські Церкви по всій Україні моляться за дітей-сиріт. День молитви нагадує людям про Боже ставлення до сиріт, надихає проявляти до них любов, служити кожній такій дитині, а також робити все можливе, щоб у неї була сім’я», – каже начальник Служби у справах дітей ЛОДА Володимир Лис.

Цього року участь у прощі взяли вихованці  НРЦ “Мрія”, Винниківської санаторної школи-інтернату, загальноосвітньої школи-інтернат № 2, Червоноградської школи-інтернату, школа-інтернат “Довіра”, Дитячого будинку “Добре серце” с. Новий Милятин, вихованці дитячих будинків сімейного типу, дитячий хор “Ангелики” при храмі Петра і Павла, курсанти Акедамії сухопутніх військ та волонтери Центру Опіки Сиріт.

У Львівській області цю ініціативу підтримала релігійна місія “Центр Опіки Сиріт” Львівської Архиєпархії УГКЦ та громадська організація Українська молодь Христові.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *