ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрито центр інновації та підприємництва iHUB Lviv

|

У Львові, 5 листопада, на вул. Замкненій, 9 відбулося відкриття центру інновацій та підприємництва iHUB Lviv. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Відкриття iHUB Lviv стало можливим завдяки: Міністерству закордонних справ Королівства Норвегія, Фундації Seed Forum Ukaine  та мережі центрів інновацій та підприємництва iHUB.

За словами керуючого партнера iHUB Lviv Максима Лисака, подія, яка згуртувала молодих інноваторів, приватних інвесторів,  представників ділової спільноти та місцевої влади – відкриття iHUB Lviv.

«Першочерговою метою створення iHUB Lviv є культивація креативних індустрій та формування спільноти, яка буде створювати інновації на перетині різних наук та сфер», – зазначає Максим Лисак.

Гармонійним продовженням відкриття iHUB Lviv стало проведення міжнародної інвестиційної конференції Seed Forum Lviv Autumn 2015. Метою конференції є сприяння розвитку інноваційного підприємництва в Україні, налагодження контактів з вітчизняними та іноземними інвесторами, інтеграція українського ІТ-бізнесу в європейський і світовий простір та покращення взаємодії між бізнесом і владою.

Доповідачами Seed Forum Lviv Autumn 2015 були представники 4 стартапів, які були попередньо відібраними Seed Forum:

– Артур Кюліан, з Capitan;

– Андрій Булавінов, з My Mobstr;

– Володимир Хмура, з My Wall;

– Ростислав Оленчин, з DocTravel.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *