ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція евакуйовуватиме автомобілі на штрафмайданчик по-новому

|

Згідно зі змінами до українського законодавства діятиме новий порядок евакуації транспортних засобів. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів начальник адміністративної практики управління патрульної служби Львова Тарас Гук, інформує кореспондент Львівського порталу.

evakuaciya

Як зазначив Т.Гук, раніше здійснювати евакуацію транспортних засобів було складно, адже потрібно було складати протокол, а ця процедура вимагала участі водія автомобіля.

«Згідно з новим законодавством, нову поліцію звільнено від складання протоколів, тому ми можемо здійснювати евакуацію транспортних засобів і без присутності водія», – зазначив Т.Гук.

Також він додав, що транспортний засіб може бути евакуйовано у таких випадках. Перший коли: порушений технічний стан автомобіля, другий – водій не в стані керувати автомобілем і третій коли автомобіль суттєво перешкоджає дорожньому руху.

«При евакуації складається відповідний акт, залишається повідомлення, що автомобіль було забрано на штраф-майданчик. Щоб повернути транспортний засіб, водію потрібно буде з’явитися у відділок для складання постанови за порушення безпеки дорожнього руху», – додав Т.Гук.

Нагадаємо, що від завтра водіїв порушників оформлятимуть за спрощеними правилами.

Фото: comandir.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *