ОСТАННІ НОВИНИ

Москаль: Після завершення відпустки, я повертаюся до роботи

|

Голова Закарпатської ОДА  Геннадій Москаль повідомив Петру Порошенку, що по завершенні відпустки має намір повернутися до роботи на посаді.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі президента України.

63315

«З понеділка, після завершення відпустки, я повертаюся до роботи», – сказав голова губернатор Закарпатської області.

Президент дав позитивну оцінку роботі Г.Москаля на посаді. «У цілому я задоволений тими тенденціями і змінами, які зараз ми спостерігаємо на Закарпатті», – сказав він, відзначивши ситуацію на митниці, боротьбу з контрабандою тютюнових виробів, наркотичних засобів.

«Закарпаття і закарпатці відчули, що в області з’явився рішучий керівник, який робить серйозні зусилля для подолання корупції і наведення ладу», – констатував Петро Порошенко.

Говорячи про підсумки місцевих виборів, Глава держави звернув увагу на необхідність формування демократичної коаліції. «Треба забезпечити стабільність і єдність краю, всіх, хто живе на Закарпатті. Цілком покладаюся на вас, ви маєте повну довіру Президента», – сказав Петро Порошенко.

«Незважаючи на ту складну ситуацію, яка є з дорогами і підготовкою до зими, – ми з цією ситуацією впораємося. Завдяки вашій підтримці, Закарпаття буде рухатися вперед», – сказав Г.Москаль.

Він також поінформував главу держави про ситуацію в області. За його словами, за час його роботи було відновлено вертикаль влади, припинено контрабанду цигарок, спирту. Крім того, зазначив голова ОДА, триває боротьба із незаконною вирубкою лісу. «Це вже люди відчувають», – наголосив голова ОДА.

Окрему увагу Геннадій Москаль зверну на питання припинення роботи підпільних нафтопереробних підприємств, які постачали фальсифікований бензин на всю Україну.

Додамо, що сьогодні, 6 листопада, Порошенко провів зустріч з Москалем.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *