ОСТАННІ НОВИНИ

Двох слідчих ДФС затримали на хабарі в 230 тисяч

|

На одержанні хабара затримано старших слідчих в особливо важливих справах Міжрегіонального головного управління Державної фіскальної служби України. Про це Львівському порталу повідомили  у прес-службі Генпрокуратури України.

слідчі

Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України спільно з управлінням процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної прокуратури України та спецпідрозділом Головного управління власної безпеки Державної фіскальної служби України в порядку ст. 208 КПК України під час отримання неправомірної вигоди на гарячому затримано двох старших слідчих в особливо важливих справах Міжрегіонального головного управління Державної фіскальної служби України – Центрального офісу з обслуговування великих платників.

Встановлено, що вказані посадовці правоохоронного органу вимагали та одержали від представника одного з суб’єктів господарювання неправомірну вигоду у сумі 230 000 грн за невчинення передбачених законом заходів з притягнення службових осіб цього суб’єкта до кримінальної відповідальності, тобто вчинили кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України.

На даний час проводяться невідкладні слідчі та процесуальні дії, вирішується питання обрання запобіжного заходу затриманим.

Досудове розслідування триває.

Фото і відео: Генпрокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *