ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові найзатребуванішим визнали додаток, що моніторить стан доріг

|

Аплікація, що моніторить стан доріг, перемогла в конкурсі мобільних додатків, що провели у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

5504874

Так, 31 жовтня в рамках конференції Lviv Mobile Development Day 2015 відбувся фінальний тур конкурсу мобільних додатків Yodo App Contest 2015. Презентації учасників засвідчили, що найзатребуванішим додатком серед українців є такий, який допомагає моніторити стан доріг.

Uaroads – аплікація, що збирає статистику про стан дорожнього покриття та прокладає маршрути найкращими автошляхами. Автори проекту Олександр Зозуля, Костя Колесник, Тімур Болотюх, Олег Уласик та Люда Присяжна отримали квиток на конференцію Mobile World Congress, що відбудеться в Барселоні у лютому 2016 р.

Приз глядацьких симпатій завоював Navizor – ще один додаток, який дає можливість здійснювати оцінку якості дорожнього покриття та планувати автомобільні маршрути дорогами з кращою якістю. Автор аплікації отримав квиток на конференцію мобільних розробників uaMobiTech, яка відбудеться в Дніпропетровську через 2 тижні.

Приз за найкращу ідею отримав додаток GeoCon HD. Аплікація створена для вивчення однієї з найцікавіших тем геометрії – геометричних побудов на площині. Розробник додатку Олег Юдін отримав квиток на конференцію Apps World у Берліні.

У номінації «Найкращий дизайн» переміг додаток Cityco. Ця аплікація допомагає користувачам отримувати знижки та дізнаватись про цікаві пропозиції в кафе і торгових центрах, надавати зворотній відгук про сервіс, розраховуватись за паркування тощо. Автори додатку отримали квиток на конференції «Mobiconf 2016» (Краків) та «ART-pixel 2015» (Львів, 5 грудня).

Додаток-гра про доставку вантажів у гірській місцевості Trucker: Mountain Delivery переміг у номінації «Найкраще технічне рішення». Призом для авторів стали 3 квитки на конференцію розробників ігор «GameDev 2016».

Заохочувальними призами організатори нагородили iCrosss (додаток для вивчення стереометрії), Password Hacking (логічна гра) та Аудіогід Львовом (туристично-інформаційний ресурс).

Конкурс мобільних додатків проходив у два етапи: перший – голосування в соціальних мережах і на сайті, другий – оцінки журі.

Фото: focus.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *