ОСТАННІ НОВИНИ

Суд покарав неповнолітнього крадія мотоциклу та мопеду

|

Рішенням Червоноградського міського суду 16-річному зловмиснику призначено покарання – п’ять років позбавлення волі із звільненням від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 1 року 6 місяців не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

moped

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, 16 червня 2015 року близько 5.00, хлопець, ввівши в оману охоронця, викрав з території автостоянки мопед, перефарбував його та продав за 800 гривень. За кілька днів у той самий спосіб зловмисник викрав мотоцикл, проте продати його не встиг. Загальна сума збитків, нанесених власникам викрадених транспортних засобів – більше двадцяти тисяч гривень. Невдовзі працівники міліції встановили особу зловмисника.

Матеріали кримінальних проваджень, відкритих за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України та ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України, були скеровані на розгляд суду.

Під час судового засідання, зловмисник визнав свою вину, щиро розкаявся та повністю відшкодував потерпілим завдані збитки. Суд прийняв рішення – визнати неповнолітнього правопорушника винним у вчиненні кримінальних правопорушень та призначити йому покарання – п’ять років позбавлення воліз застосуванням до засудженого ст.75 та ст.104 КК України та звільнити його від відбування призначеного покарання, якщо він протягом вісімнадцяти місяців не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.

Фото: 7dniv.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *