ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські перевізники завдали державі збитків на 64 тисяч

|

Рішенням Сихівського районного суду міста Львова частково задоволено позов прокуратури Львівської області в інтересах держави про стягнення з чотирьох посадовців Львівського комунального автотранспортного підприємства № 1 та службовця ТОВ «Львівські автобусні заводи» збитків у сумі більше 64 тис грн, спричинених унаслідок вчинення ними кримінальних правопорушень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

незаконне пасажирське перевезення

Зокрема, йдеться про закупівлю ЛК АТП № 1 транспортних засобів за кошти, виділені зі спеціального фонду Державного бюджету України на оновлення парку автобусів в містах, де проводилися матчі чемпіонату Європи з футболу – 2012. Так, згадані посадові особи комунального підприємства прийняли по актах прийому-передачі від ТОВ «Львівські автобусні заводи» 11 автобусів, які не відповідали технічному стану та комплектації, зазначених у договорі.

Водночас, начальник відділу реалізації вказаного товариства у документації вказав неправдиві відомості щодо оснащення та характеристик цих транспортних засобів.

Унаслідок таких дій посадових осіб державі було завдано 64 тис грн збитків.

Відтак, згідно з рішенням суду останні відшкодують на користь держави вказану суму коштів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *