В одному з Дитячих клубів Львова завершують капітальний ремонт

|

У Дитячому клубі на вулиці Замарстинівській, 71 проводяться капітальні ремонті роботи: замінено вікна, двері, підлогу, сантехніку, утеплено фасад, зроблено гідроізоляцію. Після завершення ремонту з середини листопада в клубі працюватимуть гуртки: малювання, англійської мови, танців, співів та театральний. Безкоштовні заняття матимуть змогу відвідати понад 100 дітей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Тут раніше був актовий зал ЛКП. А в іншій частині був діючий гурток, який працював давно, але умови були незадовільними для занять дітей: аварійна підлога, старий ремонт, неякісне освітлення. Зараз робимо все сучасним, кольоровим, яскравим для того, щоб дітям було комфортно і зручно займатися і вивчати різні види дозвілля.

Ми плануємо, що весь комплекс робіт з облаштування цього клубу буде завершений до кінця наступного тижня. Вже, фактично, через понеділок перші групи дітей зможуть прийти в оновлений клуб. Ми очікуємо, що буде близько 100 дітей. Крім того, ми хочемо, щоб мережа працювала не тільки після обіду, коли діти повертаються зі шкіл, а також щоб приміщення були задіяні до обіду під гуртки для маленьких дітей, але це вже перспектива на 2016 рік», – розповів начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

«Щодо влаштування дітей на заняття, можна телефонувати за номером: 252-18-28. Всі охочі можуть телефонувати, а тоді вже по напрямках отримати контактні телефони педагогів гуртків», – розповіла директор УДЮМК Шевченківського району Людмила Бондарчук.

Також в клубі проводитимуться концерти, творчі зустрічі, тематичні свята, культурно-масові заходи. Це буде комплексний центр дозвілля для мешканців мікрорайону Замарстинівської із назвою «Арт-Клуб».

Загалом, в мережі Дитячих клубів працює 50 гуртків, серед яких: малювання, рукоділля, декоративно-прикладне мистецтво, бісероплетіння, краєзнавство, іноземні мови, танці, студії театрального й циркового мистецтва, настільний теніс, атлетика, футбол, загальна фізична підготовка.

Безкоштовні заняття в гуртках відвідує понад 2300 дітей.

Цього року ресурсами УДЮМК оновлено 5 клубів: проведено поточні ремонти, закуплено кольорові меблі. Серед них – клуб «Сокіл», «Жар-птиця» (вул. Золота, 22а), «Лайм» (вул. Мазепи, 13а), «Багато сердець» (вул. Вашингтона, 5а), «Помаранч» (вул. Озаркевича, 6).

У 2015 р. на Сихові вдалося відкрити новий дитячий клуб «Смайлик» на пр. Червоної Калини, 71 із студією образотворчого мистецтва.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *