ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові побили іноземного вболівальника

|

Львівські правоохоронці розслідують факт побиття іноземного вболівальника. У 35-річного іноземця діагностовано легкі тілесні ушкодження. Про це Львівському порталу повідомили  у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

побиття

До правоохоронців 2 листопада, близько 21.00, звернувся 35-річний громадянин Швеції, який прибув до Львова, щоб відвідати  матч між командами “Шахтар” – “Мальме”. Чоловік повідомив, що під час прогулянки у центрі міста, на площі Міцкевича, група невідомих осіб завдала йому тілесні ушкодження.

Потерпілого було скеровано на експертизу, яка встановила, що в нього синці та голові та тілі (легкі тілесні ушкодження).

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року.

Правоохоронці розслідують усі обставини інциденту.

Як повідомлялося, у Львові сьогодні порядок під час футбольного матчу між командами “Шахтар” – “Мальме” забезпечуватимуть більше 800 правоохоронців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *