ОСТАННІ НОВИНИ

Останнім часом терористи все частіше обстрілюють позиції сил АТО

|

З боку російсько-терористичних військ на Донбасі продовжують фіксуватися збройні провокації, причому в останні дні їхня кількість зросла. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, передає кореспондент Львівського порталу.

донецькі терористи 24tv.ua

«В основному фіксується неприцільний вогонь із стрілецьких озброєнь (включаючи великокаліберні кулемети) і АГС-17, 21, рідше (частіше всього для прикриття інфільтрації/ексфільтрації ДРГ) – ЗУ-23-2 або 82-мм міномети», – написав Тимчук.

За його інформацією, протягом доби збройні провокації бойовиків фіксувалися в районі Павлополя, Гнутового і Саханки. В районі Заїченко відзначалося використання 82-мм міномета.

«В районі н. п. Піски, Авдіївка, Опитне, ДАПа терористи продовжують відкривати вогонь зі стрілецьких озброєнь і станкових гранатометів типу АГС-17», – зазначив Тимчук.

Окрім того, застосування стрілецької зброї зафіксовано південніше селища Шуми, а також у глибині бойових порядків бойовиків – південь Гольмовского (район Лозового).

Фото: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *