ОСТАННІ НОВИНИ

Дороги Львівщини можуть не пережити зиму

|

Дорожні господарства області досі не готові до  осінньо-зимового періоду 2015-2016 років.  . Непридатними до використання залишаються близько 11-ти одиниць техніки ДП “Львівський облавтодор”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

техніка

Керівник області Олег Синютка доручив правоохоронним органам детально розслідувати підготовку філій “Львівського облавтодору” до роботи в осінь-зимовий період, а також перевірити можливі факти службового недбальства посадових осіб.

Зазначимо, що до 25 жовтня дорожні господарства зобов’язались усунути недоліки, виявлені під час спільних перевірок Державтоінспекції, Служби автомобільних доріг, Укртрансінспекції та Львівської ОДА.

Основні зауваження власне й стосувались готовності очисної та піскорозкидувальної техніки підприємств, які мають угоди на експлуатаційне утримання автомобільних доріг. Зокрема, з початку жовтня такі перевірки відбулись в усіх філіях ДП “Львівський облавтодор”, ПП ”Львівдах”, а також ТзОВ ”Mагістраль”, ”АВАКС ПРОФ” та ”Техно-Буд-Центр.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *