ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській ОДА з’являться нові департаменти та скоротять кількість службовців

|

У п’ятницю, 30 жовтня, голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав розпорядження, котрим дав старт змін у структурі обласної державної адміністрації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

384041436_1446461740_613x421

“Сьогодні перед Львівщиною стоять нові завдання, котрі власне й повинна реалізувати та забезпечити нова структура адміністрації. Одними із найважливіших напрямків на регіону є енергоефективність та енергозбереження, а також розвиток територій. Власне цими питаннями комплексно займатимуться нові структурні підрозділи”, – зазначив Олег Синютка на апаратній нараді у понеділок, 2 листопада.

Зокрема, за словами керманича області, окремо буде створено департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження, який займатиметься питаннями, починаючи від планування і до контролю впровадження ененергоощадних заходів. Натомість в основі завдань нового департаменту архітектури та розвитку містобудування буде територіальний розвиток.

“Такі зміни відбудуться, аби мати чітке бачення перспективи розвитку регіону, а особливо його гірських, прикордонних та курортних зон. Це допоможе нам залучити інвесторів, запропонувавши їм конкретні перспективні плани розвитку територій, куди можна вкласти кошти та отримати прибуток з користю для місцевих громад”, – наголосив Олег Синютка.

Додамо, що у Львівській ОДА через зміни також значно скоротять й чисельність держслужбовців на 20%, зокрема в апараті ЛОДА на 30%.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *