ОСТАННІ НОВИНИ

На відновлення львівської статуї Свободи зібрали майже 400 тисяч гривень

|

У Львові зібрали кошти для відновлення «малої статуї Свободи». Про це Львівському порталу повідомили організатори аукціону.

статуя свободи

У Львові відбувся десятий «Аукціон надій», організований студентами Університету банківської справи. Захід проходив в Музеї етнографії та художнього промислу, бо саме на фасаді цієї будівлі розміщена скульптура «Рільництво. Ощадність. Промисловість». Цього року зібрані на аукціоні кошти підуть на її реставрацію.  Лоти на аукціон передали відомі художники, митці, культурні та громадські діячі.

Вперше аукціон був проведений з ініціативи студентів Університету банківської справи у 2006 році. Цього року вперше до благодійної акції долучилися студенти «Львівської політехніки» та Львівського національного аграрного університету.

Усього (на відкритих торгах, «тихому аукціоні», лотереї, благодійному концерті) вдалося зібрати 300 800 гривень. Відповідно до програми аукціону – спершу проходили «тихі» торги, участь у яких взяли близько 90 осіб (серед яких, впливові бізнесмени, банкіри, меценати). Крім того, всі бажаючі могли взяти участь у безпрограшній лотереї, призами якої стали вишукані картини та композиції.

Фото: www.radiosvoboda.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *