ОСТАННІ НОВИНИ

Ярош відреагував на події з «УКРОПом»: «Ми готуємося та чистимо зброю»

|

Лідер «Правого сектора», народний депутат України Дмитро Ярош вважає президента України Петра Порошенка і генерального прокурора Віктора Шокіна причетними до затримання лідера партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Геннадія Корбана. Про це він повідомив у Facebook.

Ярош Д www.business.ua

Зокрема, він звернув увагу, що до затримання представників добровольчих батальйонів, «Правого сектора», «Свободи» та депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука, додалися затримання представників партії «УКРОП».

«Таке враження, що у владі є ті, які дуже хочуть продовження і завершення Революції. Мабуть, це «справжні революціонери» Порошенко і Шокін. Слова «не розгойдуйте державний човен» тепер з упевненістю можна спрямувати до них», – заявив Ярош.

На його переконання, у ситуації із затриманням Корбана згадується давня народна мудрість: «Якщо Бог хоче когось покарати, то відбирає розум».

Також Ярош заявив: «Ми ж готуємося та чистимо зброю. Величне свято Архистратига Михаїла наближається. А з допомогою Небесного Воїнства у нас, українців, завжди все виходить…».

Нагадаємо, що сьогодні у Дніпропетровську СБУ затримала Геннадія Корбана також було проведено обшуки у декількох представників партії.

Фото: www.business.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *